O nama

HS Optimus Engineering

HS Optimus Engineering je tvrtka koja se bavi konzaltingom, razvojem i konstruiranjem proizvoda u području strojarstva i elektrotehnike. Iako relativno mlada tvrtka, kadrovi koji rade u tvrtki bave se preko 12 godina inženjeringom i imaju veliko iskustvo u razradi tehničke dokumentacije kao i proizvodnje metalnih konstrukcija, složenih strojarskih sklopova, alata, hidrauličkih sustava i uređaja.

Tvrtka se želi istaknuti kao jedna od prvih tvrtki u Hrvatskoj koja prema vašem zahtjevu i ideji razvija prototip proizvoda za jediničnu ili serijsku proizvodnju. Također nudi pomoć ili kompletan razvoj novog proizvoda prema zahtjevima naručitelja, od konstruiranja do proizvodnje u suradnji sa kooperantima.

HS Optimus inženjering bavi se izradom proračuna, te virtualnih 3d simulacija preko kojih se može dobiti najpovoljnije rješenje za konstrukciju zahtjevanog proizvoda naručitelja uz male troškove.

 

Nastali smo iz potrebe da se ispune sveprisutniji upiti za novim konstrukcijskim rješenjima i razradom tehničke dokumentacije u svrhu definiranja prototipova ili novih konstrukcija. U svrhu što kraćeg razvoja, koristimo iskustvo, tehnologiju, proizvodnju, konstruiranje i dizajn kao jedinstvenu cjelinu, a sve to uz konstantnu suradnju sa naručiteljem kako bi se dobio proizvod koji u potpunosti zadovoljava kvalitetu i funkcionalnost koja se od njega zahtjeva. Također nudimo razna testiranja proizvoda kako bi bili sigurni da će ispuniti sve zadane zahtjeve koji se postavljaju pred njega u realnoj eksploataciji.

Ukoliko imate ideju – mi ćemo je pretočiti u stvarnost! Obratite nam se s povjerenjem.

Proizvodi

Provjerite što nudimo od proizvoda

Usluge

Neke od naših usluga